Celalettin DARICI - Okul Müdürü

Celalettin DARICI - Okul Müdürü

Celalettin DARICI

Okul Müdürü

Sivas´ta doğmuş olup ilkokul, ortaokul ve lise öğrenimini (Sivas Ticaret Lisesi)  Sivas´ta tamamladı. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü´nü bitirdikten sonra adeta ikinci bir üniversite olan Karaman İmam Hatip Lisesi´nde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak göreve başladı. Beş yıllık görev süresinin ardından  Sivas  Dörteylül Ortaokulu´na Türkçe öğretmeni olarak atandı.

 

Kadrosu Dörteylül Ortaokulu´nda iken Milli Eğitim Bakanlığının açmış olduğu sınav sonucunda Kazakistan´da Türkiye Almatı Büyükelçiliği bünyesinde yürütülmekte olan TÖMER ve farklı üniversitelerde Türkçe öğretmeni olarak görev yaptı.

 

Yurt dışı görevi  bittikten sonra Sivas Dörteylül Ortaokulu´ndaki görevine döndü. Bunun ardından İstanbul Pendik Endüstri Meslek Lisesi´nde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak görevlendirildi. Kadıköy Kâzım İşmen Lisesi´nde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenliği, Kadıköy  Halil Türkkan İlköğretim Okulu´nda Türkçe öğretmenliği yaptı. Kadıköy Ata İlköğretim Okulu´nda Türkçe öğretmenliği görevinde bulundu. Kadıköy Bülent Akarcalı Sağlık Meslek Lisesi´nde  Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenliği görevinde bulundu.  Pendik Mahir İz İlköğretim  Okulu´nda kısa süren Türkçe öğretmenliğinin ardından Orhangazi İlköğretim Okulu´nda müdür yardımcılığı görevine başladı. Bu görevinden sonra Kurtköy Ticaret Meslek Lisesi´ne müdür yardımcısı olarak atandı. Bu görevinden sonra  75. Yıl Mesut Yılmaz Ortaokulu´na müdür olarak atandı. 75. Yıl Mesut Yılmaz Ortaokulu, döneminde Cahit Zarifoğlu Ortaokulu adını almıştır. Ağustos 2023 tarihinde İstanbul Pendik Orhangazi Ortaokulu Müdürü olarak atanmış olup görevine devam etmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

(216) 482 3800 (216) 482 3801 Eposta